Vaahteramäen Nuorisokoti

Lämminhenkinen ja toiminnallinen koti nuorille

Ota yhteyttä ›

Vaahteramäen Nuorisokoti, Äänekoski

Vaahteramäen Nuorisokoti tarjoaa kokonaisvaltaista ja voimavaraistavaa tukea sijoitetulle lapselle ja tämän perheelle. Nuorisokodin henkilökunnalla on vahvaa, sekä monipuolista osaamista lastensuojelusta ja erityistä ammattitaitoa psykiatriseen hoito- ja kuntoutustyöhön.

Vaahteramäen Nuorisokoti on 7-paikkainen uusi lastensuojelulaitos Äänekoskella, jossa tarjoamme kodinomaisen, turvallisen ja kuntoutumista tukevan kasvuympäristön 12–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Se on osa Viitasaarella sijaitsevaa Vaahteramäen Perhekotia, joka perhekodin tavoin tuottaa laadukkaita ja luotettavia lastensuojelun sijaishuollon palveluita.

Nuorten tarpeita vastaavasti mitoitettu ja moniammatillinen tiimimme on jatkuvasti läsnä nuorten kasvatuksessa, ohjauksessa ja kuntoutuksessa. Työryhmällämme on pitkä, yhteensä yli 30 vuoden vankka kokemus ja ammattitaito lastensuojelun moninaiselta työkentältä.

Elämme aivan tavallista arkea kuten muutkin perheet koulua käyden, juhlapyhiä ja synttäreitä viettäen sekä harrastaen. 

Tutustu toimintaamme ›

Monipuoliset tilat ja hyvä sijainti harrastaa sekä käydä koulua

Nuorisokotimme tilat ovat uudet sekä monipuoliset. Meillä on mm. kaksi harrastetilaa ja mahdollisuus tarjota tapaamispaikkapalveluita sekä täysi-ikäistyvälle nuorelle tuettua itsenäistymisharjoittelua.

Äänekosken sosiaali- ja terveyspalvelut, harrastusmahdollisuudet sekä oppilaitokset ovat kävelymatkan päässä toimipisteestämme. Esimerkiksi tien toisella puolella sijaitsevat urheilukenttä ja tennishalli.

Äänekoskella on useampi yläkoulu ja eriasteisia erityisluokkia, joissa on vahvaa osaamista erityisopetuksesta. Myös meillä Vaahteramäessä on mahdollista käydä kotikoulua. Lähikaupungissa Jyväskylässä on lisää hyviä koulumahdollisuuksia. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita